Festivalterrein open vanaf 16.00 

Alle tijd om kaartjes en consumptiebonnen te kopen, een lekker plekje uit te zoeken, even te genieten van het al aanwezige publiek...

17.00 - 17.30 ANITA & ED

Wat een plezierige mensen.. Wat een geweldig duo... Anita en Ed zijn misschien nog niet bij een heel groot publiek bekend, maar verdienen doen ze dat zeker wel! Want wat geven ze iedere keer weer vol overgave een spetterend optreden..

17.40 - 18.10 STEF EKKEL

Wat goed is komt snel. Stef Ekkel had op zijn tiende jaar al veel fans! Meer dan 20 hits scoorde Stef in de Top 100. Dat is niet niks! Zeg je De Woonboot, Waarheen/Waarvoor of Liever Te Dik In De Kist dan denk je toch meteen aan Stef?

18.20 - 18.50 SIENEKE

Daar stond ze ineens op dat immens grote podium van het Songfestival. En wat waren we trots op Sieneke. In mum van tijd stal ze de harten van haar publiek. En dat publiek heeft haar nooit losgelaten. Sieneke ontpopte zich als een vrolijke vertolkster van het levenslied. 

19.00 - 19.30 DENNIE CHRISTIAN

Rasentertainer Dennie scoorde met Rosamunde zijn eerste superhit in Nederland. De sympathieke Duitser is  vanaf dat moment niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. En nu heel gewoon op het gezelligste podium van Brabant in het Roosendaalse Vrouwenhofpark!

19.40 - 20.10 MIEKE

Wat was Belgische Mieke (piep)jong toen ze begin jaren 70 doorbrak. 11 jaar pas! Nu, bijna vijftig jaar later, nadat ze met talloze grote artiesten heeft samengewerkt en na het scoren van een grote reeks hits,  staat een optreden van Mieke nog altijd als een huis.  

20.20 - 20.50 RAYMON HERMANS

Topper in wording? Nee hoor, Raymon is al een topper. Hij treedt 250 keer per jaar op. Wauw.. Geliefd bij zowel een jong als wat ouder publiek. Een publiek dat hem op handen draagt. Niet gek trouwens, want Raymon is gewoon een ontzettend aardige jongen gebleven. Hey Maat! Kom je ook naar Raymon?

21.00 - 21.30 JACQUES HERB

Tja... als je de immens grote hit 'Manuela' nog nooit hebt gehoord, dan moet je toch echt op een andere planeet hebben gewoond. Maar Jacques is meer dan Manuela alleen. Veel meer! Hij weet als geen ander  in mum van tijd een feestje te bouwen. Of zijn publiek bestaat uit 100 of 5000 man! Een echte Topper die Jacques...

21.40 - 22.10 GRAD DAMEN

Meer dan dertig (!) keer stond Grad Damen in de Top 100. Grad is een echte alleskunner geworden. Zanger, tekstschrijver, producer, uitgever, presentator en tattoo artiest. Op het Mooi Was Die Tijd Festival kunnen we Grad bewonderen en beluisteren als zanger.

22.20 - 22.50 CORRY KONINGS

Wat zijn we trots en blij om HARE MAJESTEIT DE KONINGIN VAN HET LEVENSLIED weer op het Mooi Was Die Tijd Festival te mogen verwelkomen! Al sinds de jaren zestig staat Corry aan de top. Corry zingt op het MooiWasDieTijd Festival haar grootste hits en dat zijn er nogal wat!

CORRY KONINGS

DENNIE CHRISTIAN

MIEKE

EEN FIJN FEESTJE!

SIENEKE

JACQUES HERB


RAYMON HERMANS


GRAD DAMEN


STEF EKKEL


ANITA & ED