Festivalterrein open vanaf 16.00 uur

Toiletten

Het gebruik van de toiletvoorzieningen is GRATIS!


Belangrijkste consumptieprijzen 2020

Frisdrank € 2.40     Bier € 2.40     Speciaal bier € 2.40    Wijn € 3.60     
Frites met fritessaus € 3.60

Consumptiebonnen (€ 1.20 per stuk) kunnen worden gekocht bij de kassa op het festivalterrein. Drank en food kunnen alleen met bonnen worden afgerekend.
Consumptiebonnen die tijdens het Mooi Was Die Tijd Festival zijn gekocht kunnen  uiteraard óók worden besteed op het Blommenkindersfestival van zondag 19 juli.

Zeker zijn van een eigen zitplaats?
Op het festivalterrein staan tientallen bankjes. Maar... Andere bezoekers kunnen  u voor zijn... Neem daarom een eigen klapstoeltje mee. Daar maken wij geen probleem van!

Wij schenken geen alcohol aan jongeren onder 18 jaar. NIX18.

Betaalmogelijkheden
Aan de kassa kunt u toegangskaarten contant betalen of per pinbetaling. Consumptiebonnen kunt u eveneens contant afrekenen of per pinbetaling.

Reisinformatie – wij adviseren bezoekers zoveel mogelijk lopend of per fiets naar het festival te komen

Per openbaar vervoer: NS station ongeveer 15 minuten loopafstand naar het Vrouwenhofpark.
Per fiets: Ruime (GRATIS) fietsparkeerplaats is aanwezig bij het festivalterrein.
Per auto: Komende van de A-58. afslag Roosendaal, Nispen. volg daarna de verwijzingsborden naar de parkeergarages in het centrum. Vandaar ongeveer 5 minuten loopafstand naar het festivalpark. Voor informatie over parkeertarieven: raadpleeg de website van Parkeerbeheer Roosendaal.

MENSEN MET EEN BEPERKING

Ons festivalterrein is rolstoel toegankelijk. Er is ook een toiletcabine voor mensen met een beperking. We zijn in overleg met de gemeente Roosendaal om op de dag van het festival aan de zuidkant van de rotonde bij de Nispensestraat twee tijdelijke parkeerplaatsen voor mensen met een beperking aan te leggen. De afstand van deze parkeerplaatsen tot de ingang van het festivalterrein bedraagt 150 meter.

Indien een persoon met een beperking met een auto wordt gebracht dan kan betreffende auto (kort) stoppen direct voor de hoofdingang van het festivalterrein.

Heeft u als persoon met een beperking vragen en/of wensen met betrekking tot uw bezoek aan ons festival dan kunt u voor het festival contact opnemen met  de organisatie.

FESTIVAL SPELREGELS

Uitsluitend toegang tot het festivalterrein met een geldig toegangsbewijs.U bent verplicht uw legitimatiebewijs te tonen indien de beveiligingsdienst hier om verzoekt.Indien de beveiligingsdienst u wenst te fouilleren, bent u verplicht dit toe te staan.U dient te allen tijde aanwijzingen van personeel, beveiligers en EHBO-medewerkers op te volgen.Het is niet toegestaan eigen drank en/of voedsel mee te brengen op het terrein.Bij dronkenschap kan u de toegang worden geweigerd of ontzegd.Het is niet toegestaan (soft)drugs in bezit te hebben, te gebruiken of te verhandelen.Het is niet toegestaan wapens en/of voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden bij u te dragen.Ongewenste voorwerpen worden direct in beslag genomen.Het is verboden agressief gedrag tegen festivalbezoekers en/of personeel te vertonen.Discriminerende en/of beledigende uitlatingen worden niet getolereerd.De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing en/of verlies van goederen of voor persoonlijk letsel opgelopen tijdens uw verblijf.Kinderen onder 13 jaar worden alleen toegelaten onder begeleiding van een volwassene.Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.Verkoop of promotie van goederen en/of diensten op het terrein is niet toegestaan zonder vooraf verkregen toestemming van de organisatie.Gekochte toegangsbewijzen en/of consumptiebonnen worden niet teruggenomen.Koop je Mooi Was Die Tijd Festival E-tickets alléén via de officiële verkoopsite Eventbrite. Zo koop je veilig kaarten en weet je zeker dat je niet teveel betaalt.Alleen de op de dag van het festival gekochte Mooi Was Die Tijd Festival consumptiebonnen zijn op diezelfde dag geldig van 16.00 tot 23.00.Er worden van zowel bezoekers als de organisatie en medewerkers camerabeelden gemaakt op het festivalterrein. Iedereen die het festival betreedt stemt toe om gefilmd of gefotografeerd te worden. Foto- en filmmateriaal wordt op de website www.mooiewasdietijdfestival.nl gepubliceerd. Na publicatie kunt u eventueel uw bezwaar hiertegen kenbaar maken waarna het beeldmateriaal door ons zal worden verwijderd.Wij hanteren de AVG privacyregels. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is voor de verwerking van onze administratie.